gewoon goed
persoonlijk

Een greep uit de feedback van opdrachtgevers

 
We zijn je als familie dankbaar. Wat is er veel gebeurd.
Jouw inzet, kennis, overtuigingskracht en energie 
heeft ons door de lastige tijd heen geholpen. 

Jouw bijdrage aan de reorganisatie was onmisbaar. 

We gaan je missen.
Dank en heel veel succes bij nieuwe opdrachten.

Marleen

Lien is een meer dan uitstekende motivator en inspirator. Door haar buitengewoon goed empathisch vermogen en organisatie sensitiviteit kan zij zich uitstekend verplaatsen in de zien- en denkwijze van organisaties en haar werknemers. Persoonlijk merkte ik uit gesprekken op dat zij je een spiegel voorhoudt en je daarmee aan het denken zet. Hiermee reflecteert ze jouw denkwijze om hiermee bewustwording te krijgen hoe je acteert. Zij kan met haar strenge doch faire interview techniek perfect de vraag achter de vraag achterhalen en is daarmee een uitstekende job coach. Door middel van zeer herkenbare praktijkvoorbeelden op een praktische plezierige manier gaan omdenken. Kortom een topper en zeer aan te raden.

Ralph S.

Als leidinggevende heeft Lien mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en valkuilen. Door middel van coaching en praktische handvatten heeft ze mij geholpen om deze valkuilen aan te pakken. Tevens heeft ze mij kennis laten maken met de wereld van MyDrives; een werkwijze waar ik tot op heden gebruik van maak. Ik heb haar ervaren als een daadkrachtige en oplossingsgerichte HR professional.

Manon S.

Sommige mensen komen juist op je pad wanneer je ze nodig hebt. Zo gebeurde dit ook met Lien.
Hoewel haar naam gewoon Lien is, is Lien helemaal niet gewoon. Lien is een hele fijne coach , die je goed op je gemak kan laten voelen.
Met haar vriendelijke uitstraling, een flinke dosis inlevingsvermogen en vooral geen zweverig praat weet Lien heel snel tot de kern te komen.

Lien stelt de juiste vragen op het juiste moment. Tijdens het coachgesprek kwamen sommige onderwerpen spontaan bovendrijven en geeft ze adviezen die ik heel goed kan toepassen op elk moment en elke situatie.

Ik zou haar zeker aanbevelen!

(Buiten)Gewoon Lien!

Kim

Gedurende 4 maanden ben ik gecoacht door Lien. Confronterend maar ook verhelderend.

De puzzelstukjes vielen één voor één op hun plek en ik kan dan ook niet meer zeggen dan dat aan je zelf werken soms broodnodig is.

Ik heb er veel van geleerd.

Miriam

Toen ik kennismaakte met Lien was ik sceptisch en misschien ook niet meteen coöperatief.

Lien prikte daar heel snel doorheen en ik moet eerlijk toegeven dat ik zelfs uitkeek naar de sessies omdat ik eindelijk het gevoel had dat ik begrepen werd.

Feitelijk ging ik mezelf beter begrijpen waardoor ik niet langer dezelfde keuzes bleef maken en ik succesvoller en gelukkiger kon worden. Lien nogmaals bedankt.

Michael

Door het coaching traject ben ik in staat mensen en dingen wat anders te benaderen.

Dit vertaalt zich in duidelijkere communicatie, meer vooruitdenken, een rustigere sfeer en meer begrip van anderen.

Het is niet zo dat Lien de oplossing geeft maar ze stuurt je wel in de goede richting.

De rest zul je toch echt zelf moeten doen en ontwikkelen.

Sjoerd R

Ik dacht altijd dat ik het zelf wel wist en stond niet open voor de mening of feedback van een ander.

Dat heeft Lien me laten inzien en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor. Het is zo’n andere manier van praten geworden.

Ik kan nu een gesprek voeren zonder me aangevallen te voelen.

Richard