gewoon goed
persoonlijk

HOOFD, HART EN BALLEN

Mijn missie is eenvoudig. Ik help directie, teams en medewerkers zich van intern naar extern te richten. Op een persoonlijk niveau, maar ook als team en organisatie. En altijd met een doel. Inzicht in drijfveren en het effect daarvan op jezelf en de omgeving. Coaching en training met aantoonbaar resultaat.

In mijn visie dragen plezier en positieve energie onevenredig veel bij aan samenwerking en productiviteit. In een gezondere en gelukkiger organisatie, met hechtere relaties. Elk individu draagt daaraan bij. Elk individu verdient aandacht. 

Mijn kernwaarden:

  • Duidelijkheid: we zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen
  • Respect: we doen ons best om te begrijpen wat u beweegt
  • Vertrouwen: openheid en realiteitszin bewegen ons, zonder dubbele agenda

Zaken zijn zoals ze zijn. Mensen zijn flexibel. Knelpunten zijn er om opgelost te worden.

Gewoon Lien staat voor gewoon goed, voor betrokkenheid, kwaliteit en tempo.
Met een praktische kijk op zaken, positief kritisch maar vooral oplossingsgericht, werkt Gewoon Lien aan uw opdracht.
Doortastend, soms confronterend maar wel met oog voor de mens.


Over Lien

Ik ben geboren in Limburg maar inmiddels woonachtig in Spanje. Getrouwd en gezegend met 4 kinderen en 2 kleinkinderen.

Zoals velen vond ik mijn plaats – Gewoon Lien  – met omwegen. Opgegroeid in het groen van Roermond wisselen werk en persoonlijke groei zich af. Een latente passie ontwikkelt zich naar een talent, al zeg ik zelf. In een tijdperk waarin velen de zin zoeken. Van doortastende interim manager tot laagdrempelige gesprekspartner voor reflectie en teamontwikkeling.

Studie, werk en kinderen. Doorgezet en gebouwd. Ik leef mijn droom, nu. Na vallen, vallen, vallen… en opstaan. Gewoon, Lien. Waar velen een ravijn zien, zie ik een open deur, die ik aanwijs. Gepokt en gemazeld.

Als ik de werkzame bestanddelen moet schetsen die Gewoon Lien vormden, dan zijn het doorzettingsvermogen, een open blik en vertrouwen. Kritisch en positief met een focus op de toekomst. Openheid geven is openheid krijgen.

Het menselijk brein en gedrag zijn een bron voor mijn passie. Altijd een interessante puzzel en altijd een win-win onderwerp. Wie wil er niet groeien. Veel klanten en hun medewerkers zien persoonlijke ontwikkeling als een ’cadeautje’.