gewoon goed
persoonlijk

1 april 2019

Een boom van een vent, stil en in zichzelf. Of ik hem kan helpen uit zijn isolement te komen en weer plezier in zijn werk te vinden.

Na een intake waarin we verwachtingen afstemmen wordt de tijdslijn bepaald en met hooggespannen verwachting - verbeeld ik het me of loopt hij opeens wat zelfverzekerder naar buiten - nemen we afscheid. 


Inmiddels zijn we een paar maanden verder en voel ik me vereerd. Vereerd om bij te hebben mogen dragen aan een dergelijke groei, zelfinzicht en keuzes die verder brengen.

Niet alleen is duidelijk waarom er niet uit kwam wat er in zit, maar tegelijkertijd heb ik iemand mogen helpen om met zelfverzekerdheid, plezier en enthousiasme verder door het leven te gaan. 

Het is zo belangrijk om je bewust te zijn van de keuze momenten die je hebt. Ze dienen zich in veelvoud aan maar vaak kiezen we vanuit een onbewuste angst voor de keuze die weliswaar voor de hand ligt, maar die ons niet verder brengt of zelfs ongelukkig maakt. 

Kiezen doe je zelf; de weg ernaar toe maken we samen inzichtelijk evenals de mogelijkheden en de valkuilen. Missie geslaagd, love my job!


*foto van Regalshave