gewoon goed

gewoon goed

HOOFD, HART EN BALLEN

Onze missie is eenvoudig. Gewoon, Lien helpt directie, teams en medewerkers zich van intern naar extern te richten. Op een persoonlijk niveau, maar ook als team en organisatie. En altijd met een doel. Inzicht in drijfveren en het effect daarvan op jezelf en de omgeving. Coaching en training met aantoonbaar resultaat.

In de visie van Gewoon, Lien dragen plezier en positieve energie onevenredig veel bij aan samenwerking en productiviteit. In een gezondere en gelukkiger organisatie, met hechtere relaties. Elk individu draagt daaraan bij. Elk individu verdient aandacht. 

Onze kernwaarden:

  • Duidelijkheid: we zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen
  • Respect: we doen ons best om te begrijpen wat u beweegt
  • Vertrouwen: openheid en realiteitszin bewegen ons, zonder dubbele agenda

Zaken zijn zoals ze zijn. Mensen zijn flexibel. Knelpunten zijn er om opgelost te worden.


Over Lien

Ik ben geboren in Limburg maar woonachtig in Duitsland. Getrouwd en gezegend met 4 kinderen en 2 kleinkinderen.

Zoals velen vond ik mijn plaats – Gewoon Lien  – met omwegen. Opgegroeid in het groen van Roermond wisselen werk en persoonlijke groei zich af. Een latente passie ontwikkelt zich naar een talent, al zeg ik zelf. In een tijdperk waarin velen de zin zoeken. Van doortastende interim manager tot laagdrempelige gesprekspartner voor reflectie en teamontwikkeling.

Studie, werk en kinderen. Doorgezet. Gebouwd. Ik leef mijn droom, nu. Na vallen, vallen, vallen… en opstaan. Gewoon, Lien. Waar velen een ravijn zien, zie ik een open deur, die ik aanwijs. Gepokt en gemazeld.

Als ik de werkzame bestanddelen moet schetsen die Gewoon Lien vormden, dan zijn het doorzettingsvermogen, een open blik en vertrouwen. Kritisch en positief met een focus op de toekomst. Openheid geven is openheid krijgen.

Het menselijk brein en gedrag zijn een bron voor mijn passie. Altijd een interessante puzzel en altijd een win-win onderwerp. Wie wil er niet groeien. Veel klanten en hun medewerkers zien persoonlijke ontwikkeling als een ’cadeautje’.

In ‘MyDrives MyHabits’ heb ik een concrete tool gevonden om het coachingsproces tastbaar en in lijn met de organisatie, te managen. Met ‘Dream School’ leerde ik dromen om te zetten in duidelijke doelen. Met ‘Lean Management’ en psychologie ben ik in staat om interim van ‘praten’ naar doen te sturen. Met kracht, gericht uit de comfortzone.